Glöm inte ROT! Vi gör avdraget direkt på fakturan

Så går det till

Här har vi sammanställt information om hur det går till då du beställer fönster av Raymont. Beroende på hur mycket hjälp du behöver varierar våra tjänster i omfattning. Bestäm själv hur du vill utforma din beställning,

Hembesök och måttagning utan köptvång

För att skapa oss en bild av dina behov genomför vi ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket tar vi de mått vi behöver och kan även rekommendera lämpliga designval för just din fastighet. Allt monteringdetta sker förutsättningslöst och är inte på något vis bindande. Vi gör en bedömning och tar fram en offert som du i lugn och ro får ta ställning till.

När beställningen väl lagts är den dock bindande. Detta då dina fönster måttanpassas för din fastighet och inte går att sälja vidare.

Montera själv eller låt oss stå för allt

Du avgör i vilken utsträckning du vill att vi är involverade i fönsterbytet. För våra allra händigaste kunder räcker det att vi bygger deras fönster och specialanpassar diverse plåtdetaljer. Upphämtning och montering sköter de själva.

Många uppskattar dock vår kompletta service då vi står för allt – från början till slut. Det innebär att vi avslutar vårt arbete först när dina nya fönster är på plats. En smidig och prisvärd lösning utan risk för snedsteg.

ROT-avdrag

Du som anlitar oss för montering kan göra avdrag för delar av arbetskostnaden. Vi hjälper dig med allt det administrativa och gör avdraget direkt på fakturan.

Leveranstid

Leveranstiden för PVC-fönster ligger generellt på mellan 3 – 4 veckor, medan fönster tillverkade av trä och aluminium kan ta ytterligare något längre tid att färdigställa. Kontakta oss för en exakt prognos på vilken leveranstid du kan räkna med.

Boka tid för måttagning och konsultation

Kontakta oss och beskriv vilken typ av lösning du tänkt dig. Vi återkopplar snarast med förslag på tid för hembesök.

Boka hembesök