Glöm inte ROT! Vi gör avdraget direkt på fakturan

Om oss

om ossRaymont levererar måttanpassade fönster och dörrar samt kompletta lösningar för uterum. Vår bas finns i Klippan men vi utför fönsterbyten över hela Skåne, med kunder från Malmö till Helsingborg. Därtill anlitas vi regelbundet av fastighetsägare i Halland, Blekinge och Småland. Självklart välkomnar vi även kunder från övriga Sverige, som dock själva får stå för transport och montering.

10 år i branschen

Raymont grundades i Klippan 2006. Genom åren har vi successivt utvecklat vår verksamhet och säljer idag tusentals fönster årligen.

Egen byggentreprenad

I vår strävan efter att erbjuda kompletta, skräddarsydda lösningar har vi valt att investera i en egen byggentreprenad. Det tillåter oss att specialanpassa våra produkter efter kundens specifika behov. Bland annat måttanpassar vi fönsterbleck och andra plåtdetaljer för bästa resultat.

Komplett service

Vi står för allt från måttagning till montering, vilket är uppskattat av våra kunder. Självklart kan du även välja att beställa fönster eller/och dörrar som du själv installerar. På dina villkor helt enkelt.

Kvalitet i fokus

Raymonts fokus är kvalitet i varje led. Våra produkter ska fungera felfritt och hålla en hög standard under många år, vad gäller såväl estetisk som praktisk funktion. Trots dessa högt satta krav har vi lyckats bibehålla konkurrenskraftiga priser på hela vårt utbud. Prisbilden varierar beroende på kundens önskemål – kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Verksamma i Skåne

Vår bas är i Klippan men vi verkar över hela Skåne, samt Halland, Småland och Blekinge. Därtill händer det, på grund av den höga standard vi kommit att förknippas med, att kunder i övriga Sverige anlitar oss. Det går naturligtvis utmärkt, förutsatt att kunden då själv står för transport och montering.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss med eventuella frågor eller för att boka tid för måttagning. Vi återkopplar snarast för att besvara din förfrågan.

Boka hembesök