Glöm inte ROT! Vi gör avdraget direkt på fakturan

Material

materialPå Raymont tillverkar vi våra fönster av PVC, trä eller trä/aluminium. Varje material har sina fördelar och lämpar sig för olika syften. Här beskriver vi kortfattat deras olika kvaliteter samt lämpliga användningsområden. Saknar du någon information, kontakta oss så vägleder vi dig inför ditt val av fönster.

PVC-fönster

Fönster av PVC är vanligt numera. Deras popularitet beror på materialets många kvaliteter. Den prisvärda produkten är i stort sett underhållsfri, med en design som passar utmärkt i moderna fastigheter.

Träfönster

Klassiska träfönster är vacker hantverkskonst och närmast obligatoriska i vissa typer av hus. Somliga hem skulle sannolikt förlora delar av sin karaktär med fönster tillverkade av någonting annat än trä. Alla våra träfönster är djupimpregnerade och står därmed effektivt emot röta och fukt.

Trä/Aluminium

Trä och aluminium är en uppskattad kombination inom fönstertillverkning. Den stabila kärnan består av trä medan det yttre aluminiumhöljet skapar en underhållsfri produkt, vars diskreta design smälter in i nästan alla typer av miljöer.

Ställ dina frågor till Raymont

Är du osäker på vilken typ av fönster du ska välja? Kontakta oss med dina funderingar. Vi vägleder dig inför ditt köp.

Välkommen till Raymont – din expert på fönsterbyte i Skåne.

Boka hembesök